Ağrısız Bölgesel Zayıflama Yöntemi Soğuk Lipoliz

CoolClinic

Zahmetsiz, Ağrısız Bölgesel Zayıflama Yöntemi Olan Soğuk Lipoliz, Coolclinic Deneyimi İle Sizlerle! Yalnızca Bu Yaza Değil, Her Yaza Damga Vurmanın Zamanı Gelmedi Mi?

Bölgesel yağlarınız, günlük hayatınızı kısıtlayacak, özgüveninizi bitirecek bir hale geldiyse ve ne yediğiniz yiyecekler, ne yaptığınız sporlar ne de girdiğiniz diyetler artı fayda etmiyorsa, soğuk lipoliz uygulaması tam size göre! Çünkü soğuk lipoliz uygulaması, bölgesel yağlardan kurtulmanın en etkili, en sağlıklı ve en zahmetsiz yolu! İşte Coolsculpting , diğer adı ile soğuk lipoliz İstanbul uygulamasına dair merak edilen her şey!

Soğuk Lipoliz İstanbul Nedir?

Soğuk lipoliz uygulaması, her daim fit kalmayı, bölgesel yağlardan zahmetsiz bir şekilde kurtulmayı mümkün kılan, ağrısız ve kısa süreli bir uygulamadır. Bu uygulama ile bölgesel yağlardan sorunsuz bir şekilde kurtulmak mümkün hale gelmektedir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken bir unsur vardır ki,  o da liposuction uygulaması ile soğuk lipoliz uygulamasının aynı şey olmadığıdır. Bahsi geçen iki uygulama, kullanım alanları aynı olsa da birbirinden tamamen bağımsız iki uygulamadır. Bunları birbirinden ayıran unsurlar ise aşağıda verildiği gibidir.

-          Liposuction uygulaması ile soğuk lpoliz uygulamasını birbirinden ayıran en temel özellik şudur; liposuction, içerisinde iyileşme süreci barındıran bir işlemdir. Oysa soğuk lipoliz uygulamasında herhangi bir iyileşme süreci söz konusu değildir. İyileşme sürecinin söz konusu olması için her şeyden önce bir kesik veya dikiş meydana gelmiş olması gereklidir. En basitinden herhangi bir doku hasarının meydana gelmesi iyileşme süreci için zorunludur. Oysa soğuk lipoliz uygulamasında doku kaybının oluşma ihtimali de yoktur. Çünkü işlem gerçekleştirilen yanlıca yağ hücreleri hedef almaktadır. Çevre dokuların zarar görmesi ise söz konusu değildir. bu da Coolsculpting uygulamasının 45 dakikalık bir işlem süreci ile sınırlı olmasını, işlem sonrası kişilerin rahatlıkla günlük hayatlarına geri dönmesini mümkün kılmaktadır.

-          İki işlemi birbirinden ayıran bir diğer önemli detay, işlem sayısıdır. Coolsculptinguygulaması, tek seferlik bir uygulama değildir. Bu uygulamanın etki gösterebilmesi için birkaç seans uygulanması gereklidir. Seans sayısı kişiye göre değişiklik gösterir niteliktedir. Oysa liposuction uygulaması “ tek seferlik “ olması ile bilinen bir uygulamadır. Bu uygulamanın tek seferde % 90 oranına yağ yakabildiğini söylemek mümkündür. Ancak işlemin yan etkilerinin yüksek olması, tercih edilmesine engeldir.

  CoolSculpting Uygulaması Kimler İçin Doğru Bir Uygulamadır, Soğuk Lipoliz Riskleri Nelerdir?

Soğuk lipoliz İstanbul uygulaması üzerinde araştırma yapmaya başlayan kişilerin en sık sorduğu soruların başında “ Soğuk lipoliz benim için doğru bir uygulama mı? ”,  “ Soğuk lipoliz riskleri nelerdir? “ gibi sorular gelmektedir. Oysa bu soruların cevaplarını sınırlandırmak mümkün değildir. Çünkü soğuk lipoliz riskleri bağlamında ele alınması mümkün olan riskler söz konusu değildir.

Soğuk Lipoliz Fiyatları Nelerdir?

Soğuk lipoliz fiyatları üzerinde değiştiric etkisi bulunan bazı unsurlar mevcuttur. Bu unsurlar aşağıdaki gibidir.

·         Soğuk lipoliz fiyatları üzerine etkisi bulunan en önemli unsur, bölge sayısıdır. İşlem görecek olan bölgenin netleşmediği durumlarda fiyatın netleşmesi mümkün değildir.

·         Coolsculpting uygulaması fiyatları üzerinde etkisi olan bir diğer unsur, bahsi geçen bölgede bulunan yağ oranıdır. İşlemin uygulanabilmesi için, kişilerin ideal kilolarının 10 kilo üzerinde olmaları gereklidir.  Bu da fiyat üzerinde etkilidir.

·         İşlemin uygulanacağı yerin sterilliği ve deneyimi fiyat üzerinde etkilidir. Bu hususta yüksek deneyime sahip bir klinikten bilgi almak isteyen kişilerin https://www.coolclinic.com.tr/linki üzerinden bizlerle iletişime geçmeleri mümkündür.        

Ağrısız Bölgesel Zayıflama Yöntemi Soğuk Lipoliz
Bazen kendimi sizlere anlatacağım; çoğu zaman da dil öğrenmeye dair bildiklerimi, tecrübe ettiklerimi ve daha öğreneceğim birçok şeyi sizlerle paylaşacağım.

Hiç yorum yok

Ad

E-posta *

Mesaj *