Coursera İşbirliği ile 50 Bin Kişiye Ücretsiz 3800 Çevrimiçi Kurs

 

Coursera dünyada ilk defa bir belediyeyi çözüm ortağı seçti. Proje Türkiye’de Beylikdüzü Belediyesi ile hayata geçiyor. Covid-19 süreci nedeniyle evlere kapandığımız bugünlerde, nitelikli online eğitim yoluyla becerilerinizi geliştirip kariyerinizi ileriye taşıyabilirsiniz.

Dünyanın önde gelen üniversiteleri ile şirketlerinin verdiği, tasarım, yazılım, pazarlama, kişisel gelişim, işletme ve müzik gibi birbirinden farklı 3800 kursa 50 bin kişinin ücretsiz erişimini sağlıyoruz.

Kurs sonunda alacağınız sertifikayla birlikte özgeçmişinizi uluslararası 2400 firma ile paylaşıyoruz.Dünyada ücretli olan bu kursları sizlere ücretsiz sunarak, eğitime 10 milyon dolarlık katkı sağlıyoruz.

Beylikdüzü Belediyesi olarak, nitelikli eğitimle daha iyi bir gelecek inşa edebileceğimizi biliyoruz. Eğitim adına her türlü katkıyı vermeye hazırız.

Eğitimlere Başvurmak İçin Tıklayınız.

Uluslararası Coursera Danışma Toplantısı


Akademik çalışmalarınızda fayda sağlayacak programlar, uygulamalar, siteler ve araçları bir sayfada topladım. Sayfaya gitmek için TIKLAYIN


  • Akademik paylaşımlar
  • Açık arşiv siteleri
  • Ücretsiz kurslar
  • Burs ilanları
  • Kongre/Sempozyum ilanları
ve akademik çalışmalarınızda büyük kolaylıklar sağlayacak pek çok şey paylaştığım Telegram kanalımı takibe alarak haberdar olabilirsiniz.

Link: https://t.me/Cenk_Akademi

Not: Telegram Kanalımı takibe alanlar birbirlerini göremez ve özelden mesaj yazamazlar. Ayrıca tüm paylaşımlar sadece yönetici tarafından yapılır.

Paylaşımlar 19:00-22:30 saatleri arasında yapılmaktadır. 


Coursera İşbirliği ile 50 Bin Kişiye Ücretsiz 3800 Çevrimiçi Kurs
Bazen kendimi sizlere anlatacağım; çoğu zaman da dil öğrenmeye dair bildiklerimi, tecrübe ettiklerimi ve daha öğreneceğim birçok şeyi sizlerle paylaşacağım.

Hiç yorum yok

Ad

E-posta *

Mesaj *