Sesi Yazıya Çevirmek İçin Başarılı Siteler

Sesi Yazıya Çevirme
Sesi yazıya çeviren en iyi programlar hangisidir? Ses kaydını yazıya nasıl çevirebilirim? Konuşmayı yazıya çevirmek istiyorum ama nasıl? Kısacası sesi yazıya çevirme..

Ses kayıtlarını metne dönüştüren başarılı sitelerin listesini yaptım. Listede olması gerektiğini düşündüğünüz site/program varsa yorumdan belirtebilirsiniz.

Voice Note 

Sesi Yazıya Çevirme
Tüm işlemlerinizi ücretsiz gerçekleştirebileceğiniz bu siteyi muadillerinden ayıran özelliği chrome eklentisidir. Eklenti sayesinde işlerinizi daha rahat yapabilirsiniz. 

https://voicenote.in/live/

Sonix 

Sesi Yazıya Çevirme

Sadece 15dk ücretsiz kullanılabiliyor. Sonrasında bir miktar ücret istiyor. Oldukça güzel transkribe etmektedir. 

https://sonix.ai

Dictation io 

Sesi Yazıya Çevirme

Alternatif olarak değerlendirilebilecek bir sitedir. Kaliteli hizmet vermektedir. 

https://dictation.io/

Chorme Speech

Sesi Yazıya Çevirme
Bir diğer alternatif de çoklu dil desteği bulunan bu sitedir. Oldukça kullanışlıdır. 

https://www.google.com/intl/en/chrome/demos/speech.html

Google Docs 

Sesi Yazıya Çevirme
Hem telefondan hem de bilgisayardan kullanabileceğiniz tamamen ücretsiz güzel bir site. Oldukça fazla kullanıcısı bulunmaktadır. 

https://docs.google.com/

Speech Texter 

Sesi Yazıya Çevirme
Tamamen ücretsiz ve oldukça da kullanışlı bir site. Ayrıca yazılı metni kolay bir şekilde indirme imkanı da sunmaktadır. 

https://www.speechtexter.com/

Netice itibariyle Sesi yazıya çeviren en iyi programlar hangisidir? Ses kaydını yazıya nasıl çevirebilirim? Konuşmayı yazıya çevirmek istiyorum ama nasıl? Kısacası sesi yazıya çevirme uygulamalarından bahsettik.

Twitter hesabımda hiçbir maddi kaygı gözetmeksizin akademik kariyerinizde kolaylıklar sağlayacak paylaşımlarda bulunuyorum. Daha fazla kişinin yararlanması için takip edip arkadaşlarınıza da bizleri önerirseniz çok makbule geçer.

Twitter: Murat Cenk

Saygılar.

Kayseri / 2020

  • Akademik paylaşımlar
  • Açık arşiv siteleri
  • Ücretsiz kurslar
  • Burs ilanları
  • Kongre/Sempozyum ilanları
ve akademik çalışmalarınızda büyük kolaylıklar sağlayacak pek çok şey paylaştığım Telegram kanalımı takibe alarak haberdar olabilirsiniz.

Link: https://t.me/Cenk_Akademi

Not: Telegram Kanalını takibe alanlar birbirlerini göremez ve özelden mesaj yazamazlar. Ayrıca tüm paylaşımlar sadece yönetici tarafından yapılır.

Sesi Yazıya Çevirmek İçin Başarılı Siteler
Bazen kendimi sizlere anlatacağım; çoğu zaman da dil öğrenmeye dair bildiklerimi, tecrübe ettiklerimi ve daha öğreneceğim birçok şeyi sizlerle paylaşacağım.

Hiç yorum yok

Ad

E-posta *

Mesaj *