Türk Darbeler Tarihinde Milat

15 Temmuz

Bir Çin atasözü der ki;

‘’İki Yahudi bir araya gelse şirket, İki Türk bir araya gelse Devlet kurar. ‘’

Bu atasözünden hareketle bizler şu yorumu çıkarabiliriz; Türk olmak, bağımsız olmaktır. Boyunduruk altına girmemektir. 2 kişi dahi olsak devletimizi kurmaktır. O halde biz Türklerin damarlarında bağımsızlık ve iktidar ruhu mevcuttur.

Türklerdeki bu ruh beraberinde dezavantajları da getirdiği kanaatindeyim.  Zira bazı sapkın düşünceler ve dış mihrakların tahrikleriyle sanki devlet boyunduruk altında, zelil bir durumda izlemi verdirmek suretiyle kendi vatanına, devletine halkına saldırmasına kadar ileri gittiği görülmektedir.

Aslında bu durum sadece Türklere özgü bir durum olmadığı da vakidir. Çünkü insanoğlu bilmediğinin ve anlamadığının düşmanıdır. Türkler de darbeler tarihine baktığımız zaman darbe yapan kimselerin Türk iktidarını anlamadığını veya anlamak istemediğini görebiliriz. Hatta dış güçlerin ve sapkın fikirlerin esiri olduğu da görülmektedir.

Bilindiği üzere Türk kelimesinin diğer bir anlamı Töreli demektir. Yani açık bir ifadeyle nizam sahibidir. Bu nizam sahipliği ise halkın gücü ve kudreti belirler. O halde Türk Hükümdarı hiçbir zaman sorumsuz değildir. Filhakika onu denetleyen bir güç vardır ki o güç tüm güçlerin üstündedir. O da Halkın gücüdür.

Türk hükümdarını yerinden etmek isteyen, Türkleri boyunduruk altına alıp Avrupalının piyonu ve sömürüsü haline getirmek isteyen darbeci zihniyetin unuttuğu veya kücümsediği bir şey var ki o ise Mete Han’dan itibaren süregelmiş ordu-millet anlayışını benimsemiş Türk halkıdır. Zira bizde Ordu- Millet ayrımı yoktur. Bu bizim karakteristik özelliğimizdir. Ne zaman devlet zor duruma düşer, çakallar sahaya iner ise evimizdeki bir sopayı dahi silah gibi kullanan bir toplumumuz vardır. Elhamdülillah Türk iktidarına darbe en son salvetini 15 Temmuz 2016’da kendini göstermiştir. Askeriye ’de tüm kadroları ele geçirmişler, devletin tüm kurumlarına sızmayı amaç edinmişlerdir. Oysa hafife aldıkları ve önemsemedikleri Türk halkı Osmanlı şamarı gibi yüzlerine inmiş ve onları kahreylemiştir.

Bu darbe’nin arkasındaki güç olarak FETÖ gösterilmektedir. Oysa ki Fetö bir maşadır. Onu tutan el ise Haçlıdır. Bu darbeyi yapanlar ise Sapkın şeyhlerine taassup zihniyeti ile körü körüne bağlanmış, haçlılara uşaklık eden Haçlı atıklarıdır.

15 Temmuz 2016 Bir devrin Milat tarihidir. Bu tarih Türk Halkı üzerinde hiçbir gücün egemenlik kuramayacağının bir delil-i ispatıdır.

Tarih-i Umumi olarak halkın demokrasisine, cumhuriyetine sahip çıkması kutluyor. Allah bir daha böyle bir darbe girişimini bizlere yaşatmaması temennisi diliyoruz.

Yaşasın Cumhuriyet

Yaşasın Demokrasi

Ne Mutlu Türküm Diyene

Türk Darbeler Tarihinde Milat
Bazen kendimi sizlere anlatacağım; çoğu zaman da dil öğrenmeye dair bildiklerimi, tecrübe ettiklerimi ve daha öğreneceğim birçok şeyi sizlerle paylaşacağım.

Hiç yorum yok

Ad

E-posta *

Mesaj *